Scherpp

Summer School talent Shaleny

Summer School talent Shaleny

Maak kennis met ons enthousiaste

Summer School talent: Shaleny

Op 1 juni was het zo ver: de start van SCHERPP Summer School. Rechtstreeks vanuit de schoolbanken ging Shaleny vol enthousiasme aan de slag bij SCHERPP. En van het besluit heeft Shaleny nog geen seconde spijt gehad: “de weken gaan zo snel voorbij. Je knippert met je ogen en de week is alweer voorbij.” 

Shaleny: “Mijn studie avontuur begon bij de Rooi Pannen. Daar studeerde ik Toerisme. Eigenlijk behaalde ik daar twee diploma’s in één: front office en het verkopen van reizen. Ik merkte toen al redelijk snel dat toerisme niet helemaal mijn ding was. Binnen die opleiding werd mijn interesse gewekt voor HR. Dat was toen een onderdeel van een vak wat ik volgde. Dat was voor mij de keuze om als vervolgopleiding te kiezen voor de Human Resources Development Associate’s degree aan de Avans Academie.” 

Rechtstreeks uit de schoolbanken

Er is geen woord aan gelogen als we je vertellen dat Shaleny rechtstreeks uit de schoolbanken startte bij SCHERPP. “Joris belde mij op om me te vertellen over SCHERPP Summer School. Ik liep op dat moment nog stage bij GVT Transport & Logistics B.V en zat in de afrondende fase van mijn studie. Tijdens die stage kwam ik voor het eerst in aanraking met AFAS en werd mijn interesse gewekt. Na dit belletje mocht ik op sollicitatiegesprek komen. Ik voelde me meteen welkom bij SCHERPP, alsof je in een nieuwe familie terechtkwam. Dat kwam met name door de manier waarop Joris vertelde. De energie spatte er vanaf. Na mijn sollicitatiegesprek mocht ik meteen aansluiten bij de lunch. Dat vond ik echt super leuk. Iedereen was heel gezellig en open waardoor ik me echt welkom voelde. Hier wilde ik bij horen! Mijn laatste stagedag was op vrijdag. En die dinsdag erop startte ik al bij SCHERPP.”  En dat diploma? Die mag ze binnenkort nog op komen halen. Wat een luxepositie! 

Summer School

Shaleny is een van de deelnemers aan SCHERPP Summer School. Een spannend moment, ook voor ons: dit was namelijk de eerste keer Summer School! “Het bevalt mij tot nu toe echt heel goed”, zegt Shaleny. “Alles wordt goed uitgelegd. Als je een vraag hebt kan je bij iedereen terecht. Wat ik met name heel tof vind is het feit dat je hier aangemoedigd wordt. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met het behalen van mijn rijbewijs. Toen ik aan Joris vertelde dat ik daarmee bezig was kreeg ik echt zo’n leuke, oprechte reactie. Er wordt echt meegeleefd. De collega’s zijn oprecht geïnteresseerd, ook buiten het werk om. 

Goede afwisseling tussen trainingen en plezier

Tijdens de Summer School worden onze toppers intensief opgeleid en klaargestoomd voor het werkveld. En dan is het des te belangrijker om de juiste balans te vinden tussen hard werken en plezier maken. Shaleny: “We starten de dag altijd met een dagstart waarin we bijkletsen. Dat gaat zowel over werk als over privé. Iedere dag krijgen we een training van een andere professional die ons een specifiek onderwerp uitlegt. Daarna gaan we praktisch aan de slag met dat onderwerp. De focus wordt echt op jou als persoon gelegd in dit traject. Iedereen wil je zo goed mogelijk opleiden. Tussendoor spelen we af en toe een spelletje en op woensdagavond eten we meestal samen iets. Dan verzorgt iedere keer iemand anders het eten. Dat is echt heel gezellig! Op vrijdagmiddag drinken we af en toe een gezellige borrel. Door die afwisseling wordt het werk nog leuker. Ik zou SCHERPP Summer School echt aan iedereen aanraden!” 

Wij hebben

Branche-ervaring in: