Scherpp

Succesverhaal: SCHERPP en MOOQE

Succesverhaal: SCHERPP en MOOQE

Succesverhaal: SCHERPP en MOOQE

Wij slaan de handen ineen!

Waarom moeilijk doen, als het samen kan? SCHERPP gelooft heilig in de kracht van samenwerken. Samen kom je namelijk veel verder dan alleen! Sinds kort is Alex via SCHERPP gestart als Frontend Developer bij MOOQE. Met trots delen we dan ook dit succesverhaal met onze samenwerkingspartner MOOQE.

Laten we even teruggaan naar het begin. Alex liep hiervoor stage bij KWEEKERS. En wie KWEEKERS kent weet dat zij nauw samenwerken met MOOQE. Tijdens zijn stage verrichte Alex dan ook zo nu en dan werkzaamheden voor MOOQE. En dat beviel van beide kanten ontzettend goed!

Toen het einde in zicht kwam, wilde beide partijen eigenlijk geen afscheid van elkaar nemen. Dit, in combinatie met het feit dat MOOQE verwacht binnen nu en korte tijd te groeien in werk, zorgde voor het inzicht dat zij Alex hard nodig gaan hebben. De stap om Alex direct in dienst te nemen was voor MOOQE nog niet wenselijk. Niets is namelijk zeker in het leven. Zeker niet in deze tijd.

Korte lijnen en snel schakelen

Gelukkig had MOOQE korte lijnen met SCHERPP. SCHERPP maakt namelijk gebruik van de kantoorfaciliteiten van KWEEKERS en MOOQE. En dus was de link snel gelegd: MOOQE besloot Alex via SCHERPP in te huren. Dat biedt MOOQE meer flexibiliteit en zekerheid, waardoor zij beter kunnen anticiperen op ontwikkelingen. SCHERPP regelde alle contractueel zaken binnen een paar uur. Zo kon hij direct de volgende dag aan de slag bij MOOQE.

De garantie van zekerheid

SCHERPP stelt MOOQE in staat om Alex zo lang als gewenst in te kunnen zetten. Op het moment dat dit naar tevredenheid verloopt, kunnen ze hem na een bepaalde periode overnemen en is het mogelijk om Alex een dienstverband aan te bieden. Die keuze kunnen zij maken op het moment dat ze meer zekerheid hebben binnen de organisatie. En dat is natuurlijk ontzettend prettig!

Alex is super happy en zit helemaal op zijn plek bij MOOQE. En andersom is MOOQE ook ontzettend enthousiast over Alex. Blije professionals en opdrachtgevers, dat geeft ons energie!

Wij hebben

Branche-ervaring in: