Scherpp

Starters

Starters

Net afgestudeerd... en nu dan?!

Je komt net uit de schoolbanken met een vers diploma op zak. Eindelijk: je bent klaar om te gaan werken. Vol goede moed én enthousiasme besluit je op zoek te gaan naar een baan die echt bij jou past. Die zoektocht valt vaak niet mee… En dat begrijpen wij als geen ander.

Goed nieuws: je kunt je zoektocht nu staken, want je bent bij SCHERPP aan het juiste adres. Meld je aan voor het traineeship van SCHERPP Academy en ontwikkel jezelf in no-time tot AFAS functioneel beheerder. We gaan samen een intensief traject aan waarin we jou klaarstomen voor het echte werk. Alles aangepast op jouw wensen. Daarmee bieden wij je een springplank waarmee je op de juiste manier de arbeidsmarkt in weet te duiken.

Tijdens dit traineeship ga je, samen met specialisten uit de markt van AFAS functioneel beheer, aan de slag. Samen met je collega’s krijg je les en zul je ondertussen bij verschillende bedrijven als volwaardig medewerker aan de slag gaan. En dat allemaal onder de vleugels van SCHERPP.

Dit wil je, toch?! 

Deze talenten gingen je voor...

Shaleny - SCHERPP door ShareOn-3.JPG

"De focus wordt echt op jou als persoon gelegd in dit traject. Iedereen wil je zo goed mogelijk opleiden. Tussendoor spelen we af en toe een spelletje en op woensdagavond eten we meestal samen iets. Dan verzorgt iedere keer iemand anders het eten. Dat is heel gezellig! Op vrijdagmiddag drinken we af en toe een borrel. Door die afwisseling wordt het werk nog leuker. Ik zou SCHERPP Summer School echt aan iedereen aanraden!"

Shaleny

Iman - SCHERPP

“Juist die informele sfeer sprak me enorm aan toen ik hier solliciteerde. Het maakt mij oprecht niet uit hoeveel ik verdien, zolang de sfeer maar goed is en het bedrijf leuk is. Daarnaast sluit Consultancy goed aan bij wat ik leuk vind: mensen echt verder helpen. De intentie is dat ik als Consultant ingezet word bij KWEEKERS. Mijn uiteindelijke doel is om projectleider te worden."

Iman

Eerlijk is eerlijk: hier wil je bij zijn.

SCHERPP Late Summer School

Kort samengevat: