Scherpp

Over ons

Over ons

Wij zijn SCHERPP

Professionals in ERP.

Wij zijn SCHERPP: de energieke verbinder tussen mens en organisatie in ERP. Gespecialiseerd in AFAS functioneel beheer. SCHERPP zet mens en organisatie in hun kracht. Dat doen we door de juiste match te maken door middel van diepgaande gesprekken en oprechte interesse. We zijn daardoor in staat om het kaf van het koren te scheiden.

We ondersteunen professionals in hun (loopbaan)ontwikkeling. Dat doen we door middel van scholing en trainingen. Zo bieden we hen de mogelijkheid om kwaliteiten nog verder uit te diepen. 

SCHERPP is opgericht door Joris Samson. Geloof het of niet: SCHERPP ontstond aan een tuintafel met een spreekwoordelijke borrel, inhakend op de groeiende vraag binnen de markt. Binnen de integratie en implementatie van ERP systemen worden vaak externe consultants ingezet. Na afronding van die implementatie blijf je vaak alleen achter. In veel gevallen worden externe consultants ingehuurd voor hulp bij vragen, vaak tegen een behoorlijk tarief. Dat moet en kan anders! 

SCHERPP maakt daar een eind aan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kennis in huis te hebben. Zo behoudt je organisatie namelijk continuïteit. Je kunt bij ons terecht om een professional structureel in jouw organisatie in te zetten. Dat kan op twee manieren: deta-vast of op projectbasis. Daarmee bieden we organisaties flexibiliteit en zekerheid. 

Wij gaan door het vuur voor onze professionals. Wij geloven in de kracht van kwaliteit en doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast ondersteunt SCHERPP professionals in hun ontwikkeling. Dat doen we door middel van scholing en trainingen. Zo blijf jij als professional up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen de ERP en bieden we je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten nog verder uit te diepen.

Verbindend, persoonlijk, betrouwbaar en doeltreffend: dát is SCHERPP.

Kort samengevat

Dit maakt ons uniek: