Scherpp

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Onze professionals brengen jouw organisatie

Eindeloze kennis & kunde

Jouw organisatie groeit wanneer je de juiste mensen aan boord weet te halen. Vol kennis en kunde. Met de juiste motivatie. Het vinden van de juiste talenten is een andere tak van sport. En juist daarvoor ben je bij SCHERPP aan het juiste adres. Maak kennis met onze professionals.

SCHERPP professionals leveren je oneindige meerwaarde, kennis en kunde. Naast het feit dat je een kundige professional toe kunt voegen aan jouw team, kun je daarnaast ook nog eens gebruik maken van extra kennis. Onze professionals kunnen namelijk gebruik maken van de gebundelde kennis van meer dan 50 consultants. Zo weet je pas echt zeker dat je op de juiste manier vooruit gaat. 

Wij gaan voor het beste resultaat én een langetermijnrelatie. Dat doen we door waarde te hechten aan kwaliteit in plaats van aantallen. We leggen de link tussen mens en organisatie en zorgen voor energieke verbinding. Met scherp schieten, zo noemen we dat. We begrijpen als geen ander dat jij behoefte hebt aan zekerheid en flexibiliteit. What you see is what you get: we zijn transparant, eerlijk en willen het beste voor beide partijen. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke of structurele ondersteuning: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit maakt onze professionals anders dan de standaard:

Zullen we samen met scherp schieten?

Bij ons ben je aan het juiste adres met jouw hulpvraag. Samen gaan we voor het beste resultaat voor jouw organisatie. 

VERBINDEN

Dankzij onze energieke werkwijze leggen we de juiste link tussen mens en organisatie.

PERSOONLIJK

We gaan door het vuur voor jou en geloven in de kracht van een langetermijnrelatie.

DOELTREFFEND

Door onze manier van communiceren én mentaliteit weet je altijd waar je aan toe bent.

Zit jij in de knel met je capaciteit? SCHERPP biedt

Tijdelijke & structurele oplossingen

Jij hebt behoefte aan flexibiliteit, zekerheid en de juiste invulling van een positie zonder een grote investering. Daarom is het bij SCHERPP mogelijk om professionals tijdelijk of structureel toe te voegen aan jouw team. En extra mooi meegenomen: ben jij blij met een van onze professionals? Dan bieden we jou gewoon de mogelijkheid om hem of haar als vaste kracht toe te voegen aan jouw organisatie. Jij blij, professional blij, wij blij!

WIJ ZIJN SCHERPP

Samen aan de slag gaan?

Laten we niet te hard van stapel lopen. We maken graag eerst vrijblijvend kennis met jou om ervoor te zorgen dat we samen écht meters gaan maken.