Scherpp

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Samen kom je verder

En boek je successen

Wij gaan voor het beste resultaat én een langetermijnrelatie. Dat doen we door waarde te hechten aan kwaliteit in plaats van aantallen. We leggen de link tussen mens en organisatie en zorgen voor energieke verbinding. Met scherp schieten, zo noemen we dat. Op die manier matchen we de juiste professional met jouw organisatie. 

Met meer dan 13 jaar ervaring in detachering verzekeren we je van de kennis, kunde en het juiste netwerk. We begrijpen als geen ander dat jij behoefte hebt aan zekerheid en flexibiliteit. What you see is what you get: we zijn transparant, eerlijk en willen het beste voor beide partijen. Bij SCHERPP is het mogelijk om professionals op projectbasis of deta-vast in te zetten.

Wij hebben

Branche-ervaring in:

Zullen we samen met scherp schieten?

Bij ons ben je aan het juiste adres met jouw hulpvraag. Samen gaan we voor het beste resultaat voor jouw organisatie. 

VERBINDEN

Dankzij onze energieke werkwijze leggen we de juiste link tussen mens en organisatie.

PERSOONLIJK

We gaan door het vuur voor jou en geloven in de kracht van een langetermijnrelatie.

DOELTREFFEND

Door onze manier van communiceren én mentaliteit weet je altijd waar je aan toe bent.

Projecten of in-house professionals?

Wij gaan op zoek naar de juiste match

Jij hebt behoefte aan flexibiliteit, zekerheid en de juiste invulling van een positie zonder een grote investering. Daarom is het bij SCHERPP mogelijk om professionals deta-vast of op projectbasis in te zetten binnen jouw organisatie.

Deta-vast detachering

We kunnen ons voorstellen dat je behoefte hebt aan de mogelijkheid om een professional vast in dienst te nemen. Dan kun je het beste kiezen voor detachering deta-vast. De professional werkt dan een jaar lang via detachering in jouw organisatie. Na deze periode bieden we je de mogelijkheid om de professional vast in dienst te nemen. 

SCHERPP ontzorgt je vanaf de werving tot en met het einde van de detacheringsperiode. Dat houdt in dat jij je niet druk hoeft te maken over werving, selectie, arbeidsvoorwaarden conform de CAO, extra opleidingen en coaching gedurende de plaatsing

Door duidelijke afspraken tussen jouw organisatie en SCHERPP te maken in de beginfase zorgen we ervoor dat een professional op een zo natuurlijk mogelijke manier over kan stappen naar jouw organisatie, gedurende én aan het einde van de detachering! 

Detachering op projectbasis

Heb je een nieuw project op de planning staan en ben je op zoek naar een professional met de juiste kennis en expertise? Schakel één van onze professionals in voor detachering op projectbasis.

Omdat wij met scherp schieten weten we wat we van onze professionals kunnen verwachten. Daardoor kunnen we feilloos  een juiste match te maken tussen een professional en jouw organisatie. 

Ook vanuit deze samenwerking is het mogelijk om de professional vast in dienst te nemen of op ZZP basis in te zetten voor jouw organisatie. 

WIJ ZIJN SCHERPP

Zullen we samen met scherp schieten?

Wij zijn energieke verbinders en geloven in de kracht van een juiste match tussen mens en organisatie. De continuïteit in jouw organisatie waarborgen: dat is waar wij in geloven. Waar kunnen we je bij helpen?