Scherpp

Nieuws

Nieuws

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws

Kennis delen is vermenigvuldigen! Lees snel meer in onze nieuwsberichten.

Sophia: van het ontdekken van de wereld naar trainee bij SCHERPP

Vandaag introduceren wij ons nieuwe talent Sophia Wu. Op 1 september startte ze als trainee bij SCHERPP Summer School. Hoe spannend Sophia het ook vond om deze stap te maken, van dat besluit heeft ze nog geen seconde spijt gehad. Na veel reizen en de wereld ontdekt te hebben, was het tijd om aan een stabiele basis te werken.

LEES MEER »

Hoe gaat het nu met Summer School talent Shaleny?

Op 1 juni startte onze Shaleny als één van de eersten aan SCHERPP Summer School. In een eerdere blog vertelde ze al hoe ze rechtstreeks vanuit de schoolbanken aan dit intensieve traineeship begon. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en is Shaleny al volop aan de slag voor een klant binnen de zorgsector.

LEES MEER »

Iman: ons ‘nieuwe’ talent met een gouden hart

Vandaag introduceren we ons nieuwe talent Iman Noordman. Met zijn Zeeuwse roots en vlotte babbel wist hij een plekje te bemachtigen bij SCHERPP Summer School. Hij is nu trots lid van de SCHERPP familie. Met zijn diploma Gezondheidszorg technologie op zak weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om mensen en systemen op de juiste manier aan elkaar te koppelen. En dat is natuurlijk een fijne eigenschap in een functie als Junior Functioneel Beheerder.

LEES MEER »

Summer School talent Shaleny

Op 1 juni was het zo ver: de start van SCHERPP Summer School. Rechtstreeks vanuit de schoolbanken ging Shaleny vol enthousiasme aan de slag bij SCHERPP. En van het besluit heeft Shaleny nog geen seconde spijt gehad: “de weken gaan zo snel voorbij. Je knippert met je ogen en de week is alweer voorbij.”

LEES MEER »

De springplank van Vincent

In april startte onze kersverse Accountmanager Vincent van Leeuwen bij SCHERPP. Na zijn versnelde opleiding Junior Accountmanager in Waalwijk, die hij binnen twee jaar afrondde, ging hij vol goede moed het werkveld in. Al snel kwam hij erachter dat één ding voor hem centraal moest staan: warm, menselijk contact. En dat vond hij bij SCHERPP.

LEES MEER »