Scherpp

Nieuws

Nieuws

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws

Kennis delen is vermenigvuldigen! Lees snel meer in onze nieuwsberichten.

Solliciteren doe je zo!

Je ziet die vacature voorbij komen waarin jouw droombaan staat beschreven. Tijdens het lezen van de vacaturetekst komen er gelijk allerlei gedachtes in je op, zoals: “Wat moet ik aantrekken?”, “Waarom ben ik de beste kandidaat?” en “Met wie zal ik aan tafel komen te zitten?”. Zomaar een aantal vragen van jonge talenten die voor het eerst gaan solliciteren. Niets is spannender dan het sollicitatiegesprek weten we allemaal. Zo ook voor de mbo-studenten aan het Techniek College Rotterdam. Hoe bereid je je voor op het solliciteren naar een stageplek? Om deze studenten te helpen in hun voorbereiding gaven we op 23 maart en 6 april een workshop.

LEES MEER »

SCHERPPzinnige dagen: trainen, kennis delen en samen beter worden

Op 4 februari trapten we af met de eerste SCHERPPzinnige dag van 2022. Het team is alweer even aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Elke collega is op zijn of haar manier al aardig organisatiewijs geworden door de ervaring die is opgedaan tijdens de projecten bij diverse organisaties. Om die waardevolle kennis en ervaring met elkaar te delen zijn de SCHERPPzinnige dagen in het leven geroepen. Samen met Iman blikken we terug op de eerste editie. Lees verder!

LEES MEER »

Joris blikt terug op het eerste jaar SCHERPP

Wauw, het jaar zit er alweer bijna op. Het was een behoorlijke rollercoaster met de nodige hobbels en bobbels, maar wat zijn we onwijs trots op de ontwikkeling van SCHERPP (én natuurlijk de ontwikkeling van ons team). Waar we eerst startten met de ambitie om de juiste professional aan opdrachtgevers te koppelen voor vraagstukken over alle ERP-systemen, zowel tijdelijk als structureel, hebben we inmiddels de juiste focus te pakken. Nu focussen we ons uitsluitend op het aanbieden van functioneel beheer voor AFAS Profit. Er is een hoop gebeurd, dus! Samen met Joris blikken we terug op het eerste jaar van SCHERPP.

LEES MEER »

Implementatie van AFAS Profit bij De Zellingen

De ontwikkelingen binnen de digitale wereld gaan razendsnel. Als je niet uitkijkt, loop je al snel achter op alle software ontwikkelingen. Dat was ook het geval bij De Zellingen: deze organisatie was toe aan een upgrade van hun systeem. Voor dit project sloegen zij de handen ineen met SCHERPP én KWEEKERS. We spraken met Marie-José, interim projectleider bij de Zellingen, over deze samenwerking.

LEES MEER »

Ze noemen hem ook wel de studerende burger: onze Milan!

Vandaag introduceren wij ons nieuwe talent Sophia Wu. Op 1 september startte ze als trainee bij SCHERPP Summer School. Hoe spannend Sophia het ook vond om deze stap te maken, van dat besluit heeft ze nog geen seconde spijt gehad. Na veel reizen en de wereld ontdekt te hebben, was het tijd om aan een stabiele basis te werken.

LEES MEER »