Scherpp

Deta-vast: de oplossing voor functioneel beheerders

Deta-vast: de oplossing voor functioneel beheerders

De oplossing voor functioneel beheerders

Maak kennis met deta-vast

Stel… je besluit om een nieuw ERP systeem te implementeren binnen jouw organisatie. Dat heeft best wat voeten in de aarde. Daarvoor moet je draagvlak creëren binnen je organisatie en bepaalde werkprocessen aanpassen. In de meeste gevallen worden externe partijen ingeschakeld om je te ondersteunen bij deze implementatie. Wanneer dit project afgerond is, zit het werk van deze externe consultants erop en gaan zij weer weg. Vaak is dat het punt waarop er een duidelijke vraag naar voren komt: wie gaat het ERP systeem voor mij beheren? En wie zorgt ervoor dat een aanpassing doorgevoerd wordt vanuit een vraag?

Je hebt dan de keuze om te besluiten om hier een interim professional, via allerlei partijen, voor in te zetten. Het enige nadeel daarvan is dat diegene uiteindelijk niet bij jou in dienst komt, en de kennis jouw organisatie dus weer verlaat wanneer de professional naar een andere opdracht gaat. Daar bieden wij de oplossing voor: deta-vast detachering. 

Joris: “Op het moment dat je bezig bent met de implementatie van je ERP systeem willen wij al in de laatste fase van dit traject met jou aan tafel zitten. In dit gesprek gaan we op zoek naar de juiste invulling van een structurele plek als functioneel beheerder of applicatiebeheerder. Op die manier zorgen we ervoor dat je iemand in huis haalt die uiteindelijk bij je blijft.” Wanneer je kiest voor deta-vast detachering werkt een professional een jaar lang via detachering in jouw organisatie. Na deze periode bieden we je de mogelijkheid om deze professional vast in dienst te nemen. 

Naast de mogelijkheid om een professional vast in dienst te nemen, verzekeren we je van een aantal andere voordelen. Zo organiseren we terugkomdagen voor onze professionals om hen te trainen en van de laatste kennis te voorzien. We bieden hen de mogelijkheid om webinars en seminars te volgen en onderling kennis uit te wisselen. Joris: “Door een goede samenwerking, onder andere met KWEEKERS, zijn we nu al in staat om AFAS applicatiebeheerders extra trainingen te bieden. Daarnaast hebben we een mooie samenwerking met MOOQE, die nog meer de diepte in kan gaan in de koppelingen met AFAS. Door middel van kennissessies voorzien we de professionals van nog diepere kennis van ERP systemen, mede dankzij onze partners.” 

SCHERPP heeft als doel om een kandidaat te werven die bij jouw organisatie past. We kijken daarbij naar zijn of haar achtergrond en opgedane ervaring om ervoor te zorgen dat er een match is tussen beide partijen. Met onze dertien jaar ervaring zijn we geen partij die slechts een persoon op een plek wil plaatsen. Ons doel is om opdrachtgevers echt verder te helpen met de juiste professional. Joris: “Wij willen blije opdrachtgevers en professionals, voor minder doen we het niet!” 

Wil je meer weten over deta-vast detachering? Of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben

Branche-ervaring in: