Scherpp

De springplank van Vincent

De springplank van Vincent

We vertellen je graag meer over

De springplank van Vincent

In april startte onze kersverse Accountmanager Vincent van Leeuwen bij SCHERPP. Na zijn versnelde opleiding Junior Accountmanager in Naaldwijk, die hij binnen twee jaar afrondde, ging hij vol goede moed het werkveld in. Al snel kwam hij erachter dat één ding voor hem centraal moest staan: warm, menselijk contact. En dat vond hij bij SCHERPP.

Vincent: “Na mijn opleiding ging ik aan de slag bij diverse werkgevers. Dat werk bestond merendeels uit koude acquisitie. Al snel kwam ik erachter dat dat niet helemaal mijn ding was. Ik was op zoek naar persoonlijk contact met mensen binnen mijn werk. De hele dag met mensen bezig zijn: daar krijg ik energie van. Toen ik daarachter kwam, dacht ik: ik ga voor mezelf beginnen in de detacheringswereld. Daarbij ben je namelijk met zowel opdrachtgevers als kandidaten bezig en voeg je voor beide partijen echt iets toe.” 

Meters maken

Maar een eigen bedrijf starten, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daar kwam Vincent snel genoeg achter. “Ik realiseerde me dat ik nog heel wat meters moest maken”, zegt Vincent. “Op een gegeven moment werd ik benaderd door Robert Koelman voor de functie commercieel medewerker bij KWEEKERS. Ik was op dat moment al bezig met mijn eigen bedrijf. Robert attendeerde mij toen op SCHERPP, partner van KWEEKERS. Ik ben toen in gesprek gegaan met Joris. Hij bood mij de kans om bij SCHERPP te komen werken om de benodigde meters te kunnen maken.” 

Ontwikkeling voorop 

En die kans greep Vincent natuurlijk met beide handen aan. “Ik zit hier nu vanaf april en heb een dikke Minicooper onder mijn kont. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat binnen SCHERPP echt voorop. Joris neemt mij iedere week meerdere keren apart om te zien hoe het gaat, welke stappen ik heb gezet en hoe we aan de slag gaan met mijn ontwikkelpunten. Hij denkt met me mee en geeft me veel tips om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Het is mijn ambitie om uiteindelijk mijn eigen bedrijf te kunnen starten waarbij SCHERPP mijn samenwerkingspartner blijft.” 

Een grote familie

SCHERPP werkt samen met partners KWEEKERS, MOOQE en ddots. Samen houden we kantoor in Terheijden, zodat we betrokken blijven en elkaars groei kunnen versterken. “Die omgeving is voor mij echt perfect. Alle aangesloten partners zijn vol in ontwikkeling of net opgestart en hebben daarbij veel mensen met ervaring achter zich staan. Daardoor kun je echt van elkaar leren. Voor mij voelt het alsof ik in een grote familie terecht ben gekomen Iedere keer als ik op kantoor kom voelt het voor mij echt als thuiskomen. Je kan altijd bij iemand terecht, ook als er iets even minder goed gaat. Dat vind ik heel belangrijk. En daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de leuke dingen. Niets is hier eigenlijk te gek, de Brabantse gezelligheid staat echt voorop!” 

Wij hebben

Branche-ervaring in: